Het marktaandeel van Parkeon in Belgie blijft exponentieel toenemen. Zo hebben we in de afgelopen periode volgende projecten succesvol opgestart, samen met onze partners Indigo en OPC

Stad Aarschot : Concessie-Aanbesteding toegewezen aan Indigo België om samen met Parkeon als automatenleverancier het betaald straatparkeren efficiënter aan te pakken. Voor de vervanging van het oude park automaten opteerde de stad uiteindelijk voor 27 toestellen van het type StradaPAL zodat men via nummerplaatingave een betere opvolging heeft van het gebruik van het  gratis kwartier. Dit garandeert een beter beheer dan met de anonieme blauwe schijf. Bovendien wordt er in overleg met de plaatselijke middenstand gekeken hoe de T-PAL automaat de lokale economie kan ondersteunen via het concept „Couponing“. Dit park is operationeel sinds 31.08.2015.

Gemeente Tervuren : Concessie-Aanbesteding toegewezen aan Indigo België, samen met Parkeon. De gemeente besliste om zijn oorspronkelijke park uit te breiden tot 24 nieuwe automaten van het type Parkeon, StradaPAL. Via nummerplaatingave kan de parkeerder een gratis kwartier parkeren. Dit park is operationeel sinds 01.01.2016.

Stad Eeklo : Concessie-Aanbesteding toegewezen aan OPC, samen met Parkeon. Het bestaande park van 30 automaten werd vervangen door 40 nieuwe automaten van het model StradaPAL. Er werd voor dit type automaat gekozen omdat men zo de mogelijkheid heeft om het gebruik van gratis tijd via nummerplaatingave te beperken. Alle parkeerrechten worden beheerd in onze Parkeon PRM. Dit park is operationeel sinds 08.04.2016.

Stad Sint Truiden : Concessie Indigo. De stad en de concessionaris bevestigen hun vertrouwen in Parkeon door een verdere uitbreiding van het park parkeerautomaten. Deze zijn voorzien van muntbetaling en kaartbetalingen. Dit nieuwe park is operationeel sinds 15.04.2016