• Knowhow die enig is in zijn soort


  innovation_solaireZonne-energie

  Vanaf 1995 zette Parkeon in op zonne-energie die nu geldt als de meest gebruikte voeding voor al haar oplossingen. Een natuurlijke, betrouwbare, rendabele en ecologisch verantwoorde keuze.

 • Overal in de stad is het mogelijk met smartphone of contactloze kaart te betalen!


  nfcNFC-technologie

  NFC (Near Field Communication) garandeert een eenvoudigere, snellere en verbeterde interactie met de parkeerautomaat. Of het nu is om te betalen of informatie uit te wisselen, Parkeon beheerst de NFC-technologie op zo’n manier dat de transacties sneller verlopen en de terminals op een meer gevarieerde manier kunnen worden gebruikt.

 • Ecodesign in het hart van de Parkeon-oplossingen


  eco-conceptionEcodesign

  Vanaf de eerste stappen in het ontwerproces evalueert Parkeon de impact van haar oplossingen op het milieu. Dankzij de eigen meettools die aan meerdere criteria voldoen, oordelen de R&S-teams die door een ingenieur in ecodesign worden bijgestaan, over alle stappen van het ontwikkelingsproces zodat de impact op het milieu over heel de levensduur van de toestellen wordt beperkt.

 • Terminals die de stad het hoofd kunnen bieden


  securite1Stevigheid en veiligheid

  Hun compacte structuur samen met een uiterst beveiligd vergrendelingssysteem van de openingen zorgen ervoor dat de Parkeon parkeerautomaten duurzaam bestand zijn tegen vandalisme en fraude.  Resistentie die officieel erkend is door de toekenning van normering EN14450 voor de terminals.

 • Geef uw park een nieuwe dynamiek


  tpaloptionUpgradekits

  De parkeerautomaten van Parkeon zijn robuust. Maar het gebruik dat ervan wordt gemaakt is meer van voorbijgaande aard … Parkeon innoveert door de duurzaamheid van de terminals te verenigen met de evolutie van technologieën en gebruik door upgradekits aan te bieden. Door enkele minimale aanpassingen biedt Parkeon u de mogelijkheid uw parkeerautomatenpark een verjongingskuur te geven..

 • Een interface die vollediger en duidelijker is


  ecran-couleurHet kleurenscherm

  De kleur maakt het verschil. Door de terminals met een kleurenscherm uit te rusten beschikt Parkeon over de kracht van beelden waardoor interfaces worden gecreëerd die toegankelijker zijn en geoptimaliseerde gebruikersscenario’s kunnen worden aangeboden. Deze nieuwe ergonomie opent ook de weg naar nieuwe en meer uitgewerkte gebruiksmogelijkheden en diensten.

 • Voor betere verplaatsingen in de stad en intermodaliteit


  ParkandRide2Park & Ride

  Het komt meer en meer voor dat verschillende transportwijzen met elkaar gecombineerd worden om zich te verplaatsen. Wanneer de auto hiervoor wordt gebruikt, moet de bestuurder verplicht een parkeerautomaat gebruiken. Waarom zou men hiervan niet gebruikmaken voor het vervolg van zijn verplaatsing? Parkeon werkt mee aan die intermodaliteit door parkeerautomaten op de markt te brengen die vervoersbewijzen kunnen uitreiken of heropladen waardoor de gebruiker zijn weg makkelijker verder kan zetten.

 • Aanbod van hyperlokale informatie via Panavista


  KiosqueInfoEen informatiekiosk

  Parkeon is een samenwerking aangegaan met PanaVista na afloop van de wedstrijd “Hack de Stad” die in Parijs werd gehouden om op het terrein een eerste toepassing van parkeerautomaten als dienstenkiosken uit te testen: hiermee wordt hyperlokale informatie direct in het straatbeeld aangeboden.

 • Verbind de straat met haar handelszaken.


  Strada-PAL-RockvilleCouponing

  Om de stadsbewoners ertoe aan te zetten opnieuw naar de buurtwinkels te gaan, maakt Parkeon het mogelijk  commerciële informatie en kortingbons aan te bieden wanneer men betaalt voor het parkeren.